Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Ro T.we hebben op verschillende plaatsen in de tuin mooie stokrozen,helaas staan sommige een beetje in de weg(letterlijk en figuurlijk).
    ik heb me laten vertellen dat je ze niet kunt verpotten.denkt u dat ook,of is er een manier waarop je ze kunt verplaatsen?
    Maandag 17 November 2014 om 10:56

5 reacties

  • Heidi Heidi Stokrozen zijn doorgaans tweejarige planten. Alleen als je tijdig de bloeistengel (dus vóór dat hij over de hele stengel zaad heeft gemaakt) wegknipt, heb je kans op nieuwe bloei het volgende jaar. Daarom is het verstandig om eind augustus, begin september nieuwe planten te zaaien voor het volgende jaar. Er komt dan een bladrozet die in het voorjaar uitgeplant kan worden waar je maar wilt.
    Maandag 17 November 2014 om 11:02
  • Heidi Heidi Sluit niet uit dat de stokrozen zich zelf nu reeds in je tuin hebben uitgezaaid. Zolang de zaailingen nog klein zijn, zijn ze wel te verplanten.
    Maandag 17 November 2014 om 11:04
  • Ro T. Ro T. bedankt!ik zal het in de gaten houden of ik kleine,nieuwe plantjes zie.maar dat is vast in het voorjaar pas?
    Maandag 17 November 2014 om 11:45
  • Heidi Heidi Denk het wel. Want zijn nu nog zo klein, dus je moet echt weten hoe zij eruit zien om ze te herkennen. Succes!
    Maandag 17 November 2014 om 11:48
  • Ro T. Ro T. dank u
    Maandag 17 November 2014 om 11:55