MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Needsche Hof N.

3 reacties

 • Mia V. Mia V. wij houden ieder jaar zelf zaden van ananaskers over voor volgend jaar, die behandelen wij niet en hebben ieder jaar veel lekkere vruchtjes, de achtergebleven zaadjes in de tuin kiemen zelfs ook in de lente en groeien uit tot struiken in volle grond, jammer dat die toch tamelijk laat rijp worden in volle grond, in de serre nemen die wel veel plaats in. Streek Kortrijk in België...niet te ver om zaadjes af te halen? Woensdag 17 December 2014 om 00:27
 • Needsche Hof N. Needsche Hof N. Ok, wij hadden dit jaar veel te laat ananaskers, wel lekker van gesmuld maar de zaden werden niet rijp genoeg om voor zaaizaad te gebruiken..
  Vandaar mijn vraag.
  Woensdag 17 December 2014 om 13:35
 • Mia V. Mia V. de zaden hoeven niet overrijp te zijn om te zaaien hoor, een vruchtje geeft reeds heel veel zaadjes, bij ons laten wij de planten in de winter nog in de tuin, de onrijpe vruchtjes hangen er nog aan, de vogels komen een heel deel ophalen en toch schieten er nog hier en daar plantjes uit, die moeten van die vruchtjes komen die nog niet helemaal rijp waren, want de rijpe pluk ik af! Doe als je kan deze winter eens de test als je nog een "bijna rijp vruchtje" vind. Biologisch zaad vind je bij:
  Les Semailles, rue du Sabotier 16B, B-5340 Faulx-Les-Tombes
  Tél. :+32 (0)81/57.02.97 - www.semaille.com/catalogue.html
  Donderdag 18 December 2014 om 00:16