Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Johan D.ik ben op zoek naar een assortiment geneeskrachtige kruiden, ik ben mijn grote tuin volledig aan het herindelen , onder andere met een plaats voor die kruiden, kan iemand mij verder helpen , liefst met gezonde zaden/stekken/plantjes ?

    alvast zeer dankbaar voor iedere hulp

    johan
    Zondag 22 Maart 2015 om 23:46

5 reacties

  • Mia V. Mia V. welke kruiden zoek je Johan? St Janskruid? echte heemst? mierikswortel - hartgespan - sedum?
    Maandag 23 Maart 2015 om 20:04
  • Johan D. Johan D. Mia, absoluut wat ik zoek! Vooral de basis geneeskrachtige kruiden/gezonde kruiden om zelf extracten, thee enz... van te maken in plaats van de soms onbetrouwbare ampullen en dergelijke. Kan je mij helpen ? bijvoorbeeld ook cats claw, enichea, voor ons immuunsysteem en dagelijkse kwaaltjes in het gezin zeg maar.
    Ik ben zeer benieuwd !
    Maandag 23 Maart 2015 om 21:55
  • Mia V. Mia V. echinacea heb ik ook Johan, maar catsclaw niet, wil je zaadjes die kunnen opgestuurd worden plantjes zijn wat moeilijker om ze je te bezorgen, of komt er iemand van bij jullie de kant van Kortrijk ( Deerlijk) uit, ik kan dan wel plantjes meegeven.
    Dinsdag 24 Maart 2015 om 20:45
  • Johan D. Johan D. ok Mia, zaadjes zijn voor mij al zeer goed zolang ze maar lukken, ik heb ook een serre dus...graag wat kan je me zenden (ik vertrouw op je keuze en eventuele kosten), een kleine droom om een "medicamentenkastje" in de tuin te hebben :) grote merci
    johan
    Dinsdag 24 Maart 2015 om 22:12
  • Mia V. Mia V. stuur je adres naar: Houtekiet@dmk.be, de rest volgt wel.
    Dinsdag 24 Maart 2015 om 23:34