MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Tom M.Op zondag 03 mei 2015 vormt het park van kasteel Blommeghem in Marke opnieuw het prachtig decor voor de 5de Kortrijkse Tuinmarkt. Tuinhier Marke en tal van handelaars slaan hiervoor de handen in elkaar.
  Het prachtig kasteel met zijn unieke tuin is dan voor één dag de thuisbasis van tientallen kwekers, tuinaannemers, tuincentra en handelaars.
  Tuinieren is hip. We willen allemaal tot rust komen na onze drukke dagtaak. En wij willen U daarbij helpen.
  De Tuinmarkt zorgt voor nieuwe, frisse ideeën. We nemen je mee in de wereld van ecologisch – en verticaal tuinieren. We leren genieten van een heerlijke BBQ in de tuin of op een nieuw aangelegd tuinterras..
  De handelaars laten je kennis maken met nieuwe variëteiten van dahlia’s, rozen en een ruim aanbod aan zomersbloeiers. De moestuinierder treft er een uitgebreid assortiment groenteplantjes en kruiden aan.
  Een ontdekking van nieuwe geuren en kleuren voor je tuin. Is uw tuin nu groot of klein iedere plantenliefhebber vindt er zeker zijn gading.
  Tuinhier Marke staat klaar om al je moestuinvragen te beantwoorden. Deze vereniging bestaat dit jaar 60 jaar en ze zullen er van deze zondag een sfeervolle Tuinmarkt van maken. Een markt om naar uit te kijken.
  Het historische, groene kader, het goede weer en de sfeervolle markt maken van deze Kortrijkse Tuinmarkt een absolute zondagse aanrader. 75 standhouders, in 2014 om en bij de 5000 bezoekers...
  Park van kasteel Blommeghem (Van Belleghemdreef 6 te 8510 Marke) van 10.00h tot 18.00h TOEGANG GRATIS !!
  Zaterdag 11 April 2015 om 18:34

4 tuiniers vinden dit leuk