MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Renate V.Wij zijn volop bezig met het aanleggen van een grote border van zo'n 8 op 2 meter. Iemand nog tips voor beplanting? We willen een border met witte, paarse, blauwe kleuren die ook mooi is in de winter. De achtergrond is een ligusterhaag en de border ligt rond 3 halfstam appelbomen. Woensdag 29 April 2015 om 15:22

3 reacties

 • Edwin d. Edwin d. Geen witbloeiende planten aan de buitenzijde zeggen ze. Ik hou me daar niet aan hoor, heb alleen maar witbloeiende planten staan. Ik zou in ieder geval een groene basis voor de winter maken zodat je geen kale tuin hebt als je bloeiers zijn afgestorven.
  Lijst maken met je favoriete planten en dan kijken of je die goed kunt combineren. En goed naar de standplaats kijken. Niet tegen de natuur in tuinieren.
  Woensdag 29 April 2015 om 17:19
 • Roos T. Roos T. Rond de appelboom heb je natuurlijk wortels van de boom,daar kan je vaak moelijk planten laten groeien.Wat wil je gaan zetten als winter groenebasis?

  Woensdag 29 April 2015 om 18:39
 • Edwin d. Edwin d. ik heb buxus onder mijn appelboompjes groeien. Gaat erg goed. Beetje siergras en een paar zwerfkeien er tussen voor de sjeu.
  Alle planten die groen blijven en je goed kunt snoeien voldoen denk ik, afhankelijk van grond en ligging uiteraard.
  Woensdag 29 April 2015 om 19:49