Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Barbera v.Boekentip: ik ben nu het boek "De eetbare tuin" van Alys Fowler aan het lezen. Ik ga niet mijn hele tuin zo inrichten, maar er staan handige tips in en het is leuk ter inspiratie. Weet iemand trouwens nog een leuk boek over ongewone eetbare dingen (onkruid en bloemen bijvoorbeeld) ?
    Vrijdag 8 Mei 2015 om 13:41

4 reacties

  • Ken je het nieuwe Onkruidboek van Velt al? http://beweegt.velt.be/winkel
    Wij gaan het dit weekend kopen bij de Onvergetelijke Groentedagen bij Kwekerij Bastin.
    Vrijdag 8 Mei 2015 om 13:55
  • Daarin staat o.a. dat de jonge scheuten van Fallopia japonica (Polygonum voor bloemschikkers) eetbaar zijn. Nooit geweten! Jij wel?
    Vrijdag 8 Mei 2015 om 13:57
  • Barbera v. Barbera v. Bedankt voor de tip! Ik wist niet dat Fallopia japonica eetbaar was, maar moet daarbij toegeven dat ik de plant zelf ook niet ken ;)
    Vrijdag 8 Mei 2015 om 14:10
  • Die wordt bij de zogenaamde invasieve exoten gerekend. Als je ze eenmaal kent, zul je ze op steeds meer plekken herkennen. Ik heb deze plant bij het bloemschikken leren kennen. De stengels ervan worden ook door bloemisten verkocht!!
    Vrijdag 8 Mei 2015 om 14:22