Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Dat lijkt mij super lekker!!
    Dinsdag 12 Mei 2015 om 21:02
  • Hoe heb je die pruimen geconfijt, Rob?
    En welke chocolade heb je gebruikt voor de afwerking?
    Dinsdag 12 Mei 2015 om 21:03
  • Rob K. Rob K. Veel suiker op de pruimen; die onttrekken vocht. Dat sap inkoken en er weer de pruimen erbij. Dus niet koken met pruimen erin. Dat heel vaak herhalen met tussen posen van soms een week (door tijdgebrek). Dan is het op een gegeven moment een heel dikke drab die je in een vergiet laat uitlekken en daarna een tijd drogen. Dat gaat bijna niet zonder goede droogkast maar op de CV radiator gaat het ook wel een beetje. Vervolgens had ik pure Lidl chocolade gesmolten (au bain-marie) en de pruimen 1 voor 1 even ingedompeld. Snel afkoelen in de diepvries op een dun plastic bordje anders krijg je ze er niet meer vanaf. helaas hebben de niet snel afgekoelde een beetje wittige uitslag maar de smaak blijft goed.
    Dinsdag 12 Mei 2015 om 23:57
  • Tjee, wat een hoop werk is dat, Rob! Dat zie ik mezelf toch niet doen, hoor ;-). Je verdient het om te genieten van je lekkere delicatessen. Smakelijk!
    Zaterdag 16 Mei 2015 om 21:24

4 tuiniers vinden dit leuk