MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Lidy v.

 • Lidy v.Ik heb de zoethoutplant ( Glycyrrhiza glabta) gescheurd en heb nu 3 potten over waarin weer plantjes voorzichtig opkomen. Wie kan ik hier een plezier meedoen ? Ik stuur ze liever niet op dus ophalen in de buurt van Deventer.
  Zaterdag 16 Mei 2015 om 15:57

4 reacties

 • Rozanne H. Rozanne H. O,ik zou ze zo graag willen,maar ik woon in Brabant. Heb al 3 jaar geleden zaadjes geplant waar er 1 van overgebleven is en die gaat elke winter dood.Is maar 1 stengeltje. Nu nieuw scheutje van 5 cm. Schiet niet op dus! Hoe doe jij dat?
  Zaterdag 16 Mei 2015 om 22:47
 • Lidy v. Lidy v. Ik heb de zaden gekregen van iemand hier in de buurt die ze buiten in zijn tuin had staan. vervolgens heb ik ze gezaaid, 2 jaar geleden in een pot. Van de winter heb ik de plant in de kas gehad want ze kunnen best wat nachtvorst hebben. De plant sterft in de winter helemaal af en loopt in het voorjaar weer uit. Afgelopen jaar was de plant ca. 1 m. hoog en heeft nog niet gebloeid. Waar woon je in Brabant, ik kom nog wel eens in Weert, is misschien in de buurt ?
  Zondag 17 Mei 2015 om 14:50
 • Rozanne H. Rozanne H. Dan ben je mijn woonplaats al voorbij. Ik woon in Schijndel. Is tussen Den Bosch en Eindhoven in.Dat zou super zijn als je deze kant opkomt. Misschien kun je het evt toch in een bubbelenvelop opsturen? Goed nat en wortel in plastic draaien? Porto voor mij.
  Ik hoop dat we tot een oplossing kunnen komen.
  Ik zal in ieder geval mijn kleine uitloper in een nieuwe pot zetten. Misschien gaat het dan beter.
  In ieder geval bedankt voor je antwoord.
  Zondag 17 Mei 2015 om 15:31
 • Lidy v. Lidy v. Hallo Rozanne, De plantjes staan al in een pot en hebben zeer kwetsbare wortels dus ik ga ze niet opsturen, zou jammer zijn als ze stuk gaan. Het beste wat ik voor je kan doen is een plant in Weert achter laten. Maandag 18 Mei 2015 om 22:01