Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Liesbeth B.

  • Liesbeth B.De clematis Passiebloem schijnt heel makkelijk te stekken zijn maar het is me tot nu toe niet gelukt. Iemand nog goede tips?
    Zondag 31 Mei 2015 om 15:40

4 reacties

  • Kiki B. Kiki B. Is het een Clematis of een Passiebloem? Beide zijn overigens gemakkelijk te stekken door afleggers te maken.
    Zondag 31 Mei 2015 om 16:05
  • Liesbeth B. Liesbeth B. en ik maar denken dat de passiebloem een clematis is ;)
    Zondag 31 Mei 2015 om 20:14
  • Liesbeth B. Liesbeth B. Ik had netjes de jonge afgeknipte takjes in water gezet, na 24 uur in de aarde in een kasje, zonder te bewateren. Maar niet 1 takje (van de 14!) heeft het overleefd :(
    Zondag 31 Mei 2015 om 20:25
  • Kiki B. Kiki B. Nee, helaas Liesbeth, zo zal dat niet zo makkelijk lukken. Google even op het maken van afleggers en graaf een zijtak in de grond. Hoe je dit precies moet doen en hoe je de zijtak moet kneuzen en moet vastzetten zal je dan exact kunnen lezen. Na een aantal maanden is deze aflegger beworteld en kan je hem afsnijden en oppotten. Veel succes!
    Zondag 31 Mei 2015 om 23:44