MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Teuni M.Af en toe probeer ik via de geplaatste foto's planten op naam te brengen. Nu zijn er vaak foto's bij van gedroogde planten, planten met een onrustige achtergrond of gewoon heel slechte foto's. Daar doe ik dan geen moeite voor. Is het ook mogelijk om een plaatsingsdatum bij de foto's te zetten en om foto's die na bijv. een maand nog niet op naam gebracht zijn, te verwijderen? Beter en overzichtelijker lijkt mij.
  Vrijdag 5 Juni 2015 om 08:24

3 reacties

 • Roos T. Roos T. Ik heb dat ook al eens gedacht ,soms doe je best voor vragen van mischien een jaar geleden en kijkt de vrager niet meer. Vrijdag 5 Juni 2015 om 08:30
 • Natuurlijk 'de gemeenschap' doet alle moeite (hulde iedereen!!) om zoveel mogelijk Plantifier-foto's op naam te brengen. Echter het verwijderen na een bepaalde tijd van al of niet opgeloste vragen gaat mij te ver.
  Een van de handige opties van Plantifier is om op te vragen "Mijn Inzendingen". Je kunt dan zien welke planten je hebt opgevraagd, welke zijn opgelost en welke niet. Zelfs van een jaar of meer terug. Gebruik dit zelf ook met zekere regelmaat.
  Plantifier is er natuurlijk voor de individuele gebruiker en wat die er mee doet is (binnen de beperkte regels) vrij.
  Ik moet toegeven dat het soms wel wat anarchistisch oogt, maar 95% is toch wel van valide kwaliteit. Natuurlijk, geinende scholiertjes hou je toch. Geen probleem. Gewoon op aanspreken. Foto te vaag??? Gewoon vragen of ze nog eens een goede foto kunnen maken.
  Het argument van overzichtelijk is zeker een item, maar probeer dan ook eens de optie "Te identificeren". Filtert gelijk de openstaande foto's uit.
  Een ding nog: Er
  Vrijdag 5 Juni 2015 om 08:46
 • Verder:
  Een ding nog: Er zou duidelijker moeten worden aangegeven dat slechts een (1) foto van een plant geplaatst mag worden. Zou ook al wat helpen.
  Vrijdag 5 Juni 2015 om 08:47

1 tuinier vindt dit leuk

 • Roos T. Roos T. Vrijdag 5 Juni 2015 om 08:29