Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Roelie d.Goedemiddag mede tuinliefhebbers , ik heb een vraag over gazon gras, en hopelijk kan iemand mij daar een antwoord op geven, de vraag is; ik heb in het voorjaar nieuw graszaad gezaaid maar een aantal plekken groeit nog geen gras, het is speciaal graszaad voor schaduw plekken, nu waar de omheining van de hederas staat, en waar tot nu toe weinig warmte is geweest staat bijna nog geen gras, als ik het gras nu laat bloeien, en het graszaad laat uitbloeien zodat de grasmat dichter groeit, Ik wens jullie allen een heel fijn weekend, en geniet van het mooie weer, althans hier in de provincie Groningen is het heerlijk weer,, doei doei
    Zaterdag 6 Juni 2015 om 12:50

1 reactie

  • Roos T. Roos T. Dit komt niet goed zonder dat je weer doorzaait.Ik zou weer beetje egaliseren en bijzaaien.had er allang moeten zijn.Ik heb paar weken geleden plekken gezaaid en is boven.Soms moet ik ook wel wat bijzaaien.
    Zaterdag 6 Juni 2015 om 13:18