Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Harry D.Ik heb een mooie Els of Es 25 jaar geleden bij mijn afscheid van de zaak waar ik werkte. Nu gaan we verhuizen, maar ik wil graag een stekje meenemen, op de foto komen er genoeg zijtakjes uit kan ik deze gebruiken daarvoor om te stekken? Ik hoor het graag!
    Maandag 8 Juni 2015 om 12:57

4 reacties

  • Mia V. Mia V. bij ons staat ook een es van die leeftijd, ik denk dat die moet gezaaid worden want elk jaar moet ik duizenden zaailingen uittrekken anders heb ik in geen tijd een bos vol essen
    Maandag 8 Juni 2015 om 18:55
  • Harry D. Harry D. zaailingen? mag ik vragen hoe deze er uit zien, de rode besjes?
    Maandag 8 Juni 2015 om 19:26
  • Harry D. Harry D. sorry, iemand heeft de boom herkend: het is een Wilde Lijsterbes. weet iemand hoe je de besjes kunt zaaien?
    Maandag 8 Juni 2015 om 21:48
  • Mia V. Mia V. rode besjes@Harry? dan is het zeker lijsterbes, het zaad zit in die rode besjes. Bij ons worden ze uitgezaaid door de vogels, ik weet wel niet of ze eerst het darmkanaal van de vogels moeten passeren om te kunnen kiemen...
    Maandag 8 Juni 2015 om 23:56