MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Cora B.Geweldige app, ik heb een redelijk grote tuin. Maar in namen onthouden niet zo goed. Maar om wat te weten te komen wat je wel en niet moet doem met een plant is het toch handig om namen te weten. Nu je ze kunt toevoegen in je tuin is het veel makkelijker om ze te onthouden.
  Dit jaar schieten er ineens veel planten omhoog die ik anders zo af en toe zag. Kan iemand mij vertellen welke plant dit is?
  Zondag 5 Juli 2015 om 10:24

5 reacties

 • Kim v. Kim v. oosterse karmozijnbes: de plant is giftig, dus de bessen niet eten. Prachtige plant. Zondag 5 Juli 2015 om 11:24
 • Cora B. Cora B. Dank je wel Kim! Zondag 5 Juli 2015 om 11:30
 • Roos T. Roos T. Cora, Ik ken dat probleem nu ik ouder word.Ik kende zoveel planten en alles bij latijnse naam.Ik kende de Nederlandse naam vaak niet,die leer ik hier ,maar ik heb een lijst gemaakt toen mijn geheugen nog goed functioneerde in mijn computer. Zondag 5 Juli 2015 om 11:50
 • Cora B. Cora B. Hallo Roos, ik weet niet of het leeftijd is, misschien liggen mijn interesses ook wel ergens anders. We hebben de tuin landschappelijk ingericht dus als je er een tijdje niets aan doet is het geen ramp. We genieten wel enorm van ons stukje natuur.
  Wel slim van jou om die lijst te maken. Zo kun je het toch een beetje bijhouden.
  Groet Cora
  Zondag 5 Juli 2015 om 12:48
 • Roos T. Roos T. Ja als je maar geniet van je tuin toch.Vind het wel fijn te weten wat ik heb staan.

  Zondag 5 Juli 2015 om 14:23

1 tuinier vindt dit leuk