Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • willem r.Oops... ik wil altijd graag reageren op antwoorden welke ik krijg van mijn groene vrienden/vriendinnen maar ik heb geen idee hoe ik dat hier kan doen op deze site. De site is wat dat betreft enigszins onduidelijk. Kan in dat geval toch waarschijnlijk niet aan mijn web-onbekendheid liggen want ik zit al sinds 1987 achter het scherm. (Vandaar de sterke behoefte om toch wat meer met de planten bezig te zijn!) Maar nogmaals, hoe bedank ik mensen?
    Tevens ook even een portretje van Eugenia Sprengelii, net door twee sterke kerels op onze veranda gebracht. Nu maar wachten op de eerste regenbui en de geur daarna!
    Vrijdag 10 Juli 2015 om 17:22

2 reacties

  • Ik neem aan dat je bekend bent met de Reageer-knop onder de berichten, want die hebt je al meermaals gebruikt!. Wil je iemand direct (een 1-op-1 berichtje) bedanken, dan is er een wat omslachtige optie. Eerst iemand 'volgen' (via de de Updates van ... volgen knop), dan kun je iemand een 'persoonlijk bericht' sturen.
    Vrijdag 10 Juli 2015 om 17:29
  • willem r. willem r. Hi Sam, bedankt. Daar was ik inderdaad al bang voor. Nou ja, 'bang' niet echt maar ik heb wat moeite met al die sites die zonodig sociaal moeten zijn. Het overgrote deel van de sites die ik af en toe gebruik noodzaken je min of meer iemand 'te volgen'. Ik vind dat wat erg opgelegd en houd het persoonlijk liever gewoon bij een bedankje. Maar...ik zie al: dat is weer gecompliceerd ;-) Overigens bedankt Sam. Op jouw antwoord vond ik gelukkig een 'reageer' button!
    Vrijdag 10 Juli 2015 om 21:17