Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Roos T. Roos T. Dat ziet er mooi uit.
    Zaterdag 11 Juli 2015 om 19:28
  • Marleen R. Marleen R. Wat een kleuren, prachtig!
    Zaterdag 11 Juli 2015 om 21:34
  • Tom M. Tom M. Water geven aan de bakken en potten vind ik juist een leuk onderdeel van het hebben van een tuin.. :-) dagelijks voorzie ik zo'n 130 bakken en potten van water, en een vriend vroeg me ook "waarom geen computer bevloeiïngssysteem...?" Ho, neen, dank U... Zo zie ik dagelijks mijn bakken na, moet je toch hier en daar eens ingrijpen of knippen, en ik aanzie dit als een ontspanning..waar is anders de liefhebberij.. 't is niet van "moeten"... ik doe dit graag en ben ondertusen in de buitenlucht :-) (Ik heb wel 2 tuinslangen, waarmee ik alles kan bereiken, vanuit 2 voorraden met regenwater...) want sinds een hernia- operatie is sleuren met zware gieters liefst te vermijden....
    Woensdag 22 Juli 2015 om 15:05
  • Monique O. Monique O. Wij vinden het ideaal met het Gardena bevloeingssysteem, ander zouden we ook nooit een paar dagen weg kunnen.
    Woensdag 22 Juli 2015 om 19:57

3 tuiniers vinden dit leuk