Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Anton v. Anton v. uitgebloeide bloemen drogen en dan de bolletjes los maken, in het voorjaar zaaien en dan verspenen en daarna uitplanten in de border
    Zondag 16 Augustus 2015 om 23:27
  • Jeannette v. Jeannette v. Maar als je precies dezelfde plant wil, dan kan je 'm beter in het voorjaar opnemen en met de spade in tweeën of drieën steken. Gezaaide planten zijn meestal niet hetzelfde als de moerplant. Ik neem aan dat je Echinacea bedoeld.

    Zaaien is ook leuk, maar dan heb je kans dat de kleuren of de vorm totaal anders zijn.
    Maandag 17 Augustus 2015 om 15:28
  • Anton v. Anton v. Uiteraard is scheuren het beste maar bij zonnehoed ben ik niet zo bang dat het de kleur of vorm erg zal benadelen , je heb wel absoluut gelijk dat zje vaak beter kan scheuren bij de vaste planten
    Woensdag 19 Augustus 2015 om 21:43
  • Heidi Heidi Mijn Echinacea's zaaien zich vrolijk uit en komen tot nu toe overal op als een lookalike van hun moeder. Die mogen blijven staan waar de zaadjes zijn terechtgekomen.. Maar scheuren is ook een prima idee, dan bepaal je daarna zelf waar je ze wilt hebben.
    Woensdag 19 Augustus 2015 om 22:34