Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

8 reacties

  • Barbera v. Barbera v. Ik kan je helaas niet helpen met de naam. Als je de vraag stelt via het menu "Tuinvragen" > "Welke plant is dit?" dan heb je wat meer kans dat mensen jouw vraag zien. Andere berichten willen nog wel eens ongemerkt naar de achtergrond verdwijnen. Succes!
    Maandag 14 September 2015 om 21:11
  • Scouting Emmeloord E. Scouting Emmeloord E. De foto is niet helemaal duidelijk, maar wat ik kan zien is dat het hier helemaal niet om een varen gaat. Het lijkt mij meer wortelopslag van de fluweelboom.
    Dinsdag 15 September 2015 om 08:34
  • Ja, Erik heeft gelijk. Dit zijn zeker geen varens. Ik denk ook aan wortelopslag van een Rhus typhina, een fluweelboom.
    Donderdag 1 Oktober 2015 om 21:24
  • Heidi Heidi Denk het ook. Hoewel het er hier fraai uitziet is het niet iets om blij van te worden overigens. Want ook meters ver kunnen zomaar zulke planten ontstaan. En in mijn geval van een boom bij de buren.
    Donderdag 1 Oktober 2015 om 22:04
  • Scouting Emmeloord E. Scouting Emmeloord E. Toch vind ik het een prachtige boom. Tuurlijk, eentje met een gebruiksaanwijzing. Maar als hij zometeen z'n herfstkleuren laat zien, ben je er denk ik wel blij mee.
    Vrijdag 2 Oktober 2015 om 08:32
  • Heidi Heidi Natuurlijk Erik, als eigenaar kun je de boom best waarderen, maar als her en der er uitlopers verschijnen op plekken waar zij niet gewenst zijn (ondermeer in een tuinpad van boomschors) mag ík het toch wel minder leuk vinden? En zijn bovendien niet weg te krijgen. Vind ze telkens weer op dezelfde plekken.
    Vrijdag 2 Oktober 2015 om 10:23
  • Scouting Emmeloord E. Scouting Emmeloord E. haha tuurlijk. ik snap het wel dat ongewenste planten niet altijd leuk zijn. Maar soms is het ook een aangename verassing.
    Vrijdag 2 Oktober 2015 om 12:46
  • Heidi Heidi Soms ja, maar bij woekeraars zelden! :-)
    Vrijdag 2 Oktober 2015 om 14:11