Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • DCMOktober is de ideale tijd om de benodigdheden om te bloemschikken in je tuin te verzamelen. Denk maar aan hortensiabloemen of zaaddozen van heel wat uitgebloeide planten. Maken jullie soms een bloemstuk met materiaal uit eigen tuin?
    Woensdag 14 Oktober 2015 om 14:46

5 reacties

  • Tom M. Tom M. Ja hoor, zondag nog wat foto's gepost ... alle hortensia's komen uit de tuin... Ideale bloem om als basis mee te starten, hortensia droogt ook mooi uit...
    Woensdag 14 Oktober 2015 om 22:00
  • Dennis Z. Dennis Z. Doe ik vaak zelf ook... alleen dit jaar niet. Besloten om in het kader van goed zijn voor de (wilde)bijen onze bloemen allemaal te laten staan... Nu maar hopen dat het helpt!
    Donderdag 15 Oktober 2015 om 10:53
  • DCM DCM Dat hopen we ook @Dennis Zuiderwijk! @Tom Mestdach fijn dat je je groene vingers ook in koudere periodes gebruikt. We hebben al heel wat knappe projecten van je zien voorbijflitsen. Helemaal top!
    Vrijdag 16 Oktober 2015 om 15:22
  • Tom M. Tom M. Dank voor het compliment :-) Bezig zijn met groen en bloemen, het is blijft een leuke en b(l)oeiende hobby.. :-)
    Vrijdag 16 Oktober 2015 om 18:58
  • Roos T. Roos T. Maak mijn borders altijd pas in het voorjaar schoon ,zo hebben dieren een schuilplaats in de winter en is de bodem ook iets beschut tegen zware regenval die de bodem doet dichtslaan.In het voorjaar krijgt alles een laag compost die we zelf maken jaarlijks van blad en tuinafval.We hebben meerdere hopen .
    Vrijdag 16 Oktober 2015 om 20:03