Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Patrick   Blauwplaatstropharia (Psilocybe rugosoannulata)

  • Patrick V.@Sam DooWop volgens soortenbank.nl en http://www.mycobank.org/ is de latijnse naam gewijzigd naar Psilocybe rugosoannulata (toegevoegd tot verder inzicht), waarnemingen.be & .nl beweren het tegendeel ....ook heb ik de nl naam veranderd naar het meer algemene Blauwplaatstropharia. Bij deze ook een pluim voor de vele goede aanpaswerken.
    Maandag 26 Oktober 2015 om 20:16

3 reacties

  • Weer veel bij geleerd Patrick. Ik had er even de tijd en interesse voor. Uitgangspunt is een dynamisch database- systeem en mij is gebleken dat het 'verd.mde' moeilijk is om dat enigszins op een aanvaardbaar niveau te houden. Dus alle upgrade (mist een beetje to-the-point) is welkom.
    Maandag 26 Oktober 2015 om 20:24
  • Helaas is niet iedereen even zorgvuldig bij het aanbrengen van wijzigingen in de database. Inmiddels moet je informatie op deze site eerst beoordelen op betrouwbaarheid. Daarbij leer je mettertijd de bijdrage van bepaalde tuiniers hoger te waarderen dan die van anderen.
    Heel kras is ook het gedrag van sommige nieuwelingen die maar meteen beginnen met aanvullingen en wijzigingen.
    Voor mij als kritische gebruiker zou het prettig zijn om op de een of andere wijze te kunnen zien wie bepaalde informatie heeft aangedragen en welke wijzigingen door wie zijn aangebracht.
    Vrijdag 6 November 2015 om 15:09
  • Kiki B. Kiki B. Nog belangrijker, zoals Jeannette al voorstelde, is om bepaalde gegevens vast te zetten. Ik deel haar mening dat het frustrerend is dat gegevens die correct zijn ingevoerd daags later compleet willekeurig veranderd worden. Waarbij de database een rommeltje wordt.
    Vrijdag 6 November 2015 om 20:18

1 tuinier vindt dit leuk

  • Kiki B. Kiki B. Vrijdag 6 November 2015 om 21:10