Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Rita H.het grootste deel van de tuin is een dierenpark,waar ook de fruitbomen staan,in het voorjaar heb ik een gedeelte met draad afgezonderd en kruiden aangeplant,nu heb ik een kleine kruidentuin in wording.door tijdgebrek laat ik de natuur zijn gang gaan,en zo is de kiwi met enorme takken innig verstrengeld met de vlier en de sleedoorn en de druivelaar.ik denk de kiwi(die ik zelf uit een pitje heb gekweekt)te snoeien,hoe?
    Woensdag 20 Oktober 2010 om 16:12

3 reacties

  • Ann V. Ann V. Misschien moet je die vraag een keer stellen op de pagina van de kiwi? http://www.mijntuin.org/plants...
    Of je kan, als je je bericht invoert, voor je op 'delen' klikt, op het kleine logo met de blaadjes dat onder 'delen' staat klikken, en in het vakje dat je dan krijgt de kiwi opzoeken en aanvinken. Dan komt je bericht automatisch ook op de plantenfiche van die plant terecht.
    Overigens op de (prima) site van Guy de Kinder vind je ook veel info: http://www.houtwal.be/vakartik...
    Woensdag 20 Oktober 2010 om 16:21
  • Ann V. Ann V. Ik denk wel, dat je de plant 'kiwi' al aan je plantenlijst hier op de site moet hebben toegevoegd om hem terug te kunnen vinden in de plantenlijst onder de blaadjeslogo-knop, maar daar ben ik niet zeker van.
    Woensdag 20 Oktober 2010 om 16:23
  • Piet F. Piet F. knip eraf wat je wil, omdat je hem zelf zaaide is hij toch niet geënd, groeit heel snel terug.
    Vrijdag 22 Oktober 2010 om 08:14