MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

7 reacties

 • Sandra K. Sandra K. Wat leuk, hoe groot is je kas ?
  ik heb zelf ook een kas waar door de vorige tuinder een lekkere witte zoete druif is ingezet en ik heb daar onder aardbeien gepoot. veder heb ik een aantal bamboe stokken in de grond gezet en aan de bovenkant een raam van stokken zodat de komkommers en andere klimmers (aubergine, kousenband ed) goed kunnen groeien je zou evt nog voor extra vroege bonen of erwten deze ook in de kas kunnen zaaien mits je natuurlijk genoeg ruimte hebt voor alles.
  en nu het nog zo warm is zou je misschien kunnen proberen of het nog lukt om wintersla te planten (ik zou wel even binnen voor zaaien ivm de grond misschien net te koud is om te kunnen ontkiemen)
  ben misschien niet 1 van de "grote" tuinders hier maar hoop dat je er iets mee kan en als ik het mis heb hoor ik het graag :-)
  Dinsdag 22 December 2015 om 08:41
 • Roos T. Roos T. Is de kas verwarmd,anders is het wel laat om nog te planten,ook doordat de dagen kort zijn en er weinig zonlicht is.
  Dinsdag 22 December 2015 om 12:09
 • Frans v. Frans v. zal de kas eerst even helemaal goed schoonmaken dat zou ik vandaag eigenlijk doen maar het stormt een beetje pffff en dan de kas van binnen maar even indelen, binnenkort maar beginnen met zaaien zal het laten weten hoe het allemaal geworden is
  Dinsdag 22 December 2015 om 16:35
 • Pascal G. Pascal G. Zaaien is nu niet echt de moment. Wat je wel eventueel kan doen is:
  - Rekken maken met een laag verhoogde rand.
  - Een werktafeltje maken
  - Een klimrooster maken voor eventuele klimplanten
  Dinsdag 22 December 2015 om 17:01
 • Frans v. Frans v. heb er al diverse dingen bij gekregen rek waar de tomaten en komkommers en dergelijke tegenaan kunnen groeien en heb zelf nog wel een paar ideeën.

  Dinsdag 22 December 2015 om 19:00
 • Guy K. Guy K. Tuinnbonen of labbonen kan je eventueel nu reeds in potten voorzaaien.
  Dinsdag 22 December 2015 om 20:11
 • Pascal G. Pascal G. Prachtig Frans, veel plezier ermee.
  Woensdag 23 December 2015 om 18:48