Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Teuni d.Wat is de beste manier en tijd om een blauwe regen te verplaatsen? Medio mei staat een verhuizing gepland.

    Graag Uw deskundig advies.

    Met vriendelijke groet,
    Teuni de Leeuw
    0180 312441
    Dinsdag 29 December 2015 om 18:01

4 reacties

  • Roos T. Roos T. Lijkt me een die al jaren staat.Vraag me af of dat nog verstandig is en of de plant dat nog gaat overleven.
    Dinsdag 29 December 2015 om 18:48
  • Kiki B. Kiki B. Is inderdaad een mooi exemplaar en al wat jaartjes oud. Maar niet geschoten altijd mis en ik kan mij voorstellen dat je die graag mee wilt verhuizen. Het was mooi geweest als je hem een half jaar / jaar eerder rond had kunnen steken, maar dat gaat nu niet meer lukken. Ik zou zeggen nu zoveel mogelijk met goede kluit uitgraven en in een echt grote diepe kuip plaatsen. Beschut wegzetten. Flink snoeien. Leg er een kokosmat overheen, op de grond dan, zodat hij zo min mogelijk uit droogt gedurende de zomer. Medio mei is niet de bepaald de beste tijd om hem vanuit de grote kuip over te zetten in de volle grond, dus laat de plant tot eind oktober lekker in de kuip staan. Niet laten bloeien. En dan pas in de volle grond zetten. zorg voor een mooi en diep plantgat. Succes!
    Dinsdag 29 December 2015 om 19:18
  • Chantal M. Chantal M. Te proberen waard, laat je hem staan hem je er ook niets aan.
    Woensdag 30 December 2015 om 11:15
  • Roos T. Roos T. Mischien kans van slagen met advies kiki.Hij zal eerst weer haarwortels moeten maken in de kuip voordat hij verplant wordt.Succes.
    Woensdag 30 December 2015 om 12:06

1 tuinier vindt dit leuk

  • Kiki B. Kiki B. Woensdag 30 December 2015 om 17:38