Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Reni T.hallo, ik zoek sinds geruime tijd een verjaardagskalender waarbij elke maand het fruit en de groenten van die maand aangetoond worden (foto, naam, ...)Dus geen kalender met het jaartal erop. Kan iemand mij hierover info geven aub? Dank voor de info. Reni
    Maandag 11 Januari 2016 om 09:32

5 reacties

  • Guy K. Guy K. Op de kalenders die je voorlopig nog bij de Colruyt kan bekomen staan het fruit en groenten van de maand vermeld. Eventueel zelf maken met MS Word.
    Maandag 11 Januari 2016 om 10:49
  • Reni T. Reni T. Ja ook nog een idee. Maar dan moet ik nog vlug rennen naar de colruyt om zo'n kalender te halen. Maar zo'n kalender zou toch een prima iets zijn voor beginnelingen en professionals. Alhoewel die laatste groep dat waarschijnlijk niet meer nodig heeft. Alleen maar beginnelingen en leken zoals ik hebben er nood aan ! DAnk in ieder geval
    Maandag 11 Januari 2016 om 17:14
  • Alina V. Alina V. Ik heb ongeveer 3u geleden een groentekalender geupload.
    Hopelijk heb je er iets aan.
    Maandag 11 Januari 2016 om 18:29
  • Reni T. Reni T. euh en hoe geraak ik dan aan die upload? Mijn kennis hieromtrent is ook nog niet zo groot
    Maandag 11 Januari 2016 om 21:01
  • 4 verschillende kalenders (PDF etc. voor groente, fruit, kruiden en moestuin) gratis te downloaden bij Velt. Hier beginnen:
    http://www.velt.nu/groentekalender
    Maandag 11 Januari 2016 om 21:39