MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Mirèse V.Hallo, ik heb vanmiddag op de markt in Maastricht een 100-tal tulpenbollen gekocht. Is het waar dat er niets meer van komt als ik ze deze week -dus veel te laat- nog in de grond plant?
  Vrijdag 26 Februari 2016 om 19:24

6 reacties

 • Joke G. Joke G. Kijk even of ze beginnen uit te lopen, het kan namelijk zijn dat ze zijn uitgedroogd en dan is de kans klein. Maar daar je ze al gekocht hebt, zou ik zeggen, gewoon proberen hoor! Als de grond bevroren is, zou ik ze gewoon eerst in potten planten. Je kunt ze later alsnog in de tuin uitplanten.
  Welke tulpen zijn het?
  Heb zelf deze week nog narcissen geplant. Kon ze natuurlijk niet laten liggen in het tuincentrum. Tsja, het was een koopje natuurlijk en als ik ze niet had gekocht dan waren ze vast niet goed terecht gekomen. En dat wil ik natuurlijk niet...Jij toch ook niet, anders had je die 100 tulpenbollen niet gekocht.
  Succes met planten en plaats een foto als ze uitkomen. Ben benieuwd...
  Vrijdag 26 Februari 2016 om 19:47
 • Poukie L. Poukie L. Ik kan geen antwoord geven op je vraag maar je hebt wel een mooi Weimaraner en ik heb er toevallig ook eentje:-) Vrijdag 26 Februari 2016 om 19:52
 • Renilde Renilde Hallo, gewoon doen, je kan nog verbaasd worden... Vrijdag 26 Februari 2016 om 20:08
 • Mirèse V. Mirèse V. Dank je Joke en Renilde, ik ga het proberen, kon ze inderdaad niet laten liggen. Ze lopen al uit inderdaad. Het is een mix van tulpen, voor de rest staat er niets op het pakket. Ik hoop dat er iets van komt, mijn man heeft er half Maastricht mee afgewandeld haha.
  Vrijdag 26 Februari 2016 om 22:55
 • Mirèse V. Mirèse V. Hallo Poukie, onze Weimaraner is een schatje!
  Vrijdag 26 Februari 2016 om 22:56
 • Joke G. Joke G. Als ze al iets uitlopen is dat een teken dat er leven in zit, dus dat komt vast wel goed. Succes! Zaterdag 27 Februari 2016 om 11:52