Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Gea (Zaaisite) v.Wie heeft ervaring met de winterhardheid van de Dracocephalum moldavicum? De informatie die ik erover vind wisselt van eenjarig tot goed winterhard. Ik heb hem dit jaar gezaaid, gaat binnenkort de tuin in en zou graag weten wat ervan te verwachten.
    Vrijdag 8 April 2016 om 20:44

5 reacties

  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. @Béatrice Blindeman. Dank je wel. Ik heb ook verscheidene andere invalshoeken geprobeerd en kom ook op eenjarig. Dan weet ik hoe hem te behandelen komen de zomer, dat hij al weldra bloeien zal en dat ik er de zaden van moet gaan oogsten om volgend jaar weer nieuwe te hebben.
    Zondag 10 April 2016 om 08:55
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. We zullen zien, dank je wel voor de tip.
    Zondag 10 April 2016 om 22:54
  • Rosette B. Rosette B. Hybride betekent niet dat de zaden onvruchtbaar zijn. Hybride ontstaat als je 2 planten gaat kruisen om zo bepaalde eigenschappen in de nieuwe plant te krijgen. Als je zaad van deze planten neemt ga je meestal geen uniforme planten hebben.
    Maandag 11 April 2016 om 08:03
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. Ook jij dank Rosette voor de inbreng.
    Maandag 11 April 2016 om 09:32
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. Nu maar even de link die ik bij het antwoord van Béatrice al wilde geven, maar waarover ik twijfelde: http://www.zaaisite.nl/html/za...
    Maandag 11 April 2016 om 11:25