Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Roos T.Wat was het koud vandaag.Heb avetera Burgundy wine vervangen en ook siver Barnsley,s zijn dood en moeten vervangen worden.Toch was er geen vorst deze winter.
    Dinsdag 26 April 2016 om 21:02

10 reacties

  • Balen Roos, mijn Silver B en de 2 andere lavatera's beginnen prima uit te lopen.....daarentegen ben ik mijn riddersporen en stokrozen kwijt.......
    Dinsdag 26 April 2016 om 21:23
  • Joyce N. Joyce N. Vanwege het klimaat hier in oost Duitsland, houden bepaalde planten het niet lang uit.
    Mijn stokrozen doen het prima, en zelfs de zonneroosjes.
    Veel planten overleven een strenge winter beter dan een natte kwakkel winter. Ik heb na 8 jaar wel weer veel planten bij gekocht. Er vielen vaker lege plekken in de borders en ik heb gemulcht.
    Jammer Roos van je Lavateras.
    Dinsdag 26 April 2016 om 21:27
  • Roos T. Roos T. Zou het te zware grond zijn die te nat blijft in de winter dat ik ze regelmatig vervangen moet.Zal dit jaar maar weer eens stek nemen.
    Vrijdag 29 April 2016 om 16:35
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. Je staat niet alleen Roos, ook bij mij geeft de vorig jaar mooi grote Lavatera Barnsley nu een troosteloze aanblik. Dat wordt snoeien en hopen dat hij weer netjes uit zal lopen. Maar de 200 x 250 cm grote eyecatcher van vorig jaar zit er voor dit jaar zeker niet in.
    Vrijdag 29 April 2016 om 17:11
  • Wim F. Wim F. Ik heb het zelfde mee gemaakt hele zware grond ik hen hier veel turf en tuingrond gemengd in een verloop van drie jaar de omstandigheden zeer verbeterd waardoor de planten vele malen tot zijn recht komen zowel bloei als groei.
    Vrijdag 29 April 2016 om 19:35
  • Roos T. Roos T. Ik heb er 2 in mijn lange borders staan dus dat waren reuze gaten.Neem stek volgend jaar.
    Zondag 1 Mei 2016 om 20:42
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. Jammer toch altijd hè... van die open gaten. Moet je weer zien te verzinnen hoe die te vullen; eenjarigen waarschijnlijk? Ik heb die van mij intussen gesnoeid en zie dat hij al begint uit te lopen. Per seizoen zit daar best veel groei in (het is een flink grote basis waaruit de plant groeien kan). Bij mij komt het denk ik dus wel goed.
    Zondag 1 Mei 2016 om 21:04
  • Roos T. Roos T. Ik ben neuwe gaan halen en die groeien snel dit jaar. 2 Silver barnsley en 2 Burgundy wine.In een jaar weer grote planten.
    Maandag 2 Mei 2016 om 20:38
  • Gea (Zaaisite) v. Gea (Zaaisite) v. Nou, veel plezier Roos van deze nieuwe planten en hopen maar dat je er nu wat meer geluk mee hebt. De Burgundy Wine heb ik ook in de tuin; de Silver Barnsley staat nog op mijn verlanglijstje. Je kent mijn voorkeur voor afwijkende bladkleur in planten (en struiken) en dan is deze variant daar een mooie aanvulling op.
    Maandag 2 Mei 2016 om 20:53
  • Roos T. Roos T. Ik heb hem al jaren echt een aanrader.Kop dus direkt een ander.vroeger nam ik altijd stek maar had ik niet gedaan.

    Maandag 2 Mei 2016 om 21:20

1 tuinier vindt dit leuk

  • Joyce N. Joyce N. Dinsdag 26 April 2016 om 21:24