MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Theo H.Door het enorme succes van mijn bericht Permacultuur en combinatieteelt, heb ik besloten om een Blogsite te maken uitsluitend over Permacultuur met tal van teksten (die kunnen vertaald worden in meerdere talen), video’s in het Nederlands, Frans,Engels.
  Tal van reportages en nog veel meer.
  Het is zelf mogelijk om mede-auteur te worden en jouw berichten, video’s en meer op de Blog te plaatsen, bekijk daarvoor de pagina : “zelf schrijven over uw passie op deze blog”
  Klik op de tekening om het te bekijken en als U bekommerd bent om het milieu en op een leefbare toekomst voor onze kinderen, schrijf U dan in op de nieuwsbrief en deel de berichten zoveel mogelijk met Familie, Vrienden en Kennissen, zij zullen er U dankbaar voor zijn.
  Dinsdag 26 April 2016 om 23:02

2 reacties

 • Renilde Renilde Beste Theo, ik bewonder je enthousiasme zeer zeker maar persoonlijk vind ik de site's wat te druk.....maar succes hoor! Woensdag 27 April 2016 om 18:15
 • Betsie A. Betsie A. permacultuur Theo
  Geef aanwijzingen hoe ik een moestuin maak op deze natuurlijke wijze (in dit geval denk ik dan aan compost) maar er komt nog veel meer bij kijken. werk jij bv met gier. Op een balkon heb ik geen zweefvliegen of lieveheersbeestjes om plagen te bestrijden.
  Als je daar iets meer over verteld kan ik op kleine schaal leren wat voor lekkers ik kan telen op natuurlijke wijze in mijn eigen tuin of balkon
  Jou site is voor de meeste hobby tuiniers niet overzichtelijk, ze haken af en je wil graag zoveel mogelijk mensen met permacultuur laten kennismaken toch.
  veel succes
  Donderdag 28 April 2016 om 14:04