Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Ellij t.

  • Ellij t.Mieren, overal,tussen de bestrating, onder de potten, terwijl ze op een verhoging, inde potten, in de tuin tussen de planten, wat moet ik ermee, help!!!!!!
    Donderdag 9 Juni 2016 om 18:51

3 reacties

  • Johannes B. Johannes B. Zelfde probleem hier, ik denk dat ze ongeveer overal onder de bestrating zitten, een ware plaag. Ik heb letterlijk elk aangeraden biologisch middeltje, wat ik maar op internet kon vinden, geprobeerd. Niks werkte. Ik weet dat velen het niet met me eens zullen zijn, maar de plaag was enorm, ik ben dus overgegaan op gif als laatste redmiddel.
    Donderdag 9 Juni 2016 om 22:18
  • Miguel en de tuinwolf aka Domi M. Miguel en de tuinwolf aka Domi M. En wat doen die mieren dan verkeerd volgens jullie?
    Vrijdag 10 Juni 2016 om 07:40
  • Johannes B. Johannes B. Mieren graven gangen onder mijn terras waardoor de tegels verzakken, ze brengen luizen naar planten en beschermen deze luizen tegen lieveheersbeestjes... Men zegt dat ze ook opruimen, maar dat laat ik dan liever aan andere insecten over, want de voordelen wegen helaas niet op tegen de nadelen van deze krengen.
    Vrijdag 10 Juni 2016 om 13:47

1 tuinier vindt dit leuk