Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Katty D.Weet er iemand raad met honden die alles kapot plassen in je voortuin? Hadden nieuwe buxus gekocht in maart 2016 is nu ook al aan het kapot gaan. Van welke planten houden honden niet of welke geuren haten honden? Of bestaan er planten die goed tegen dat geplas kunnen bv osmantus? stamroos?
    Vrijdag 24 Juni 2016 om 17:35

6 reacties

  • Katty D. Katty D. Heb het ook al geprobeerd maar mensen zijn soms erg grof en laten hun hond gewoon voor je neus tegen je planten plassen. Hovenier heeft ze ook al eens aangesproken maar niks helpt...Respect is blijkbaar een zeldzaam plantje/kruidje geworden.
    Zaterdag 25 Juni 2016 om 19:58
  • Karina V. Karina V. Misschien eens, voor een tijdje, de onderkant van de buxus inpakken met een strook aluminiumfolie? Honden gruwen daarvan en het zou me sterk verbazen als ze daar nog hun poot opheffen. Eenmaal de geur van urine eruit is zal de buxus minder aantrekkelijk zijn. Ik ben zelf een trots hondenbaasje maar mijn honden mogen nooit tegen planten enz plassen, en dat weten ze.
    Zaterdag 25 Juni 2016 om 21:01
  • Katty D. Katty D. dank je wel voor de goede tip ga hem gebruiken!!!
    Zaterdag 25 Juni 2016 om 21:06
  • Karina V. Karina V. Graag gedaan en succes.
    Zaterdag 25 Juni 2016 om 21:16
  • Katty D. Katty D. mijn aluminiumfolie is niet gelukt met al dat regenweer:( Hebben kleine houten plantjes voor de planten gezet...
    We hebben zelf honden maar die lopen niet in de borders en plassen niet in andere mensen hun tuinen ...wie moet wie opvoeden...moeten we nu beginnen met sommige baasjes???
    Maandag 27 Juni 2016 om 21:29
  • Marleen M. Marleen M. Peper strooien, zodra de honden die ruiken gaan ze wel ergens anders plassen
    Vrijdag 8 Juli 2016 om 15:38