Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Tine B.Heeft iemand de hortensia strong annabelle / annabelle incrediball staan? Zou willen weten of de bloemen van deze variant echt wel minder snel naar beneden vallen...
    Dinsdag 2 Augustus 2016 om 08:07

6 reacties

  • Franca v. Franca v. Ja dat is de Srong Annebelle, ik heb hem staan en de de stengels zijn echt heel stevig. Heb ze nu 3 jaar en ze worden ieder jaar steviger. Toch heb ik er nog een plantring omheen gezet durf ze nog niet zonder een klein steuntje te laten staan. Een echte aanrader!
    Dinsdag 2 Augustus 2016 om 10:13
  • Tine B. Tine B. bedankt! dan neem ik ze op in mijn plantlijst...
    Dinsdag 2 Augustus 2016 om 11:52
  • Kiki B. Kiki B. Ik heb ze hier dit jaar voor het eerst staan, zonder steun. Ondanks de zeer zware regenval van gisteren zijn ze (nog) niet omgevallen. Wel ieder jaar goed snoeien vlak boven de oude vertakkingen.
    Donderdag 4 Augustus 2016 om 08:31
  • Kiki B. Kiki B. Ik heb ze in het voorjaar wel twee keer getopt, dat scheelt.
    Donderdag 4 Augustus 2016 om 08:32
  • Tine B. Tine B. bedankt voor de tips! ik hoop dat het hier ook gaat lukken dan :-)
    Donderdag 4 Augustus 2016 om 08:49
  • Franca v. Franca v. Ik heb ze ook een paar keer getopt, (Srong Annebelle) ze komen nu in bloei. Na de eerste keer toppen, groeide hij gewoon rechtdoor en splitste zich niet, daarna sommige wel gesplitst en andere niet, maar ze staan er goed bij. Een enkele buigt een beetje na de regen, maar ze liggen beslist niet op de grond.
    Donderdag 4 Augustus 2016 om 09:18