MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Teuni M.Dit jaar heb ik veel zaad van de cerinthe. Zoveel dat ik wil delen met jullie. Neem even contact op dan kunnen we een afspraak maken over toezenden van een gefrankeerde envelop met je eigen adres zodat ik het zaad kan toesturen.
  Donderdag 4 Augustus 2016 om 11:48

5 reacties

 • Romy V. Romy V. Beste T.A. maring van Dam,
  Ik ben nog maar net op de hoogte van de 'mijn tuin' app en uw briefje was zo'n beetje het eerst wat ik las. Ik ken de Cerinthe niet dus heb even gegoogeld. Nou, en u begrijpt het al want het is een schitterende plant, met fantastische bloemen, ik zou heel erg graag wat van het zaad willen hebben. Ik zie graag uw reactie tegemoet.
  Groet, Romy Vogel
  Donderdag 4 Augustus 2016 om 12:27
 • Teuni M. Teuni M. Voor mij is het ook de eerste keer dat ik hier zo'n aanbieding doe. Maar het is zonde om het zaad niet te gebruiken. Meestal doe ik alleen wat bij de naamgeving van plantenbinnen mijn tuin.org.
  Cerinthe is een lichtkiemer, dus t.z.t. alleen maar op de aarde strooien. De hommels zijn dol op de plant en als je hem bijv. combineert met de salvia patens of een andere blauwe bloem komt het blauw in het blad van de cerinthe dubbel goed tot zijn recht.
  Ga even naar mijn email-adres tmaring@solcon.nl
  dan krijg je daar mijn adresgegevens e.d.
  Donderdag 4 Augustus 2016 om 15:26
 • Sabien S. Sabien S. Leuk ik ga ook even een mailtje eraan wagen. Heb net als Romy ook zojuist een profiel aangemaakt en deze aanbieding lijkt me heel fijn. Gewoon op de tuingrond strooien? Of vooraf in potjes en dan later uitpoten? Ben heel benieuwd. Ik stuur een mail.
  Sabien
  Donderdag 4 Augustus 2016 om 22:40
 • Didier D. Didier D. Beste,
  Ik kan niet reageren op het artikel hierboven. Ik wil je wel bedanken om mijn plant te herkennen als een viburnum tomentosum. Groetjes Didier
  Zaterdag 6 Augustus 2016 om 16:27
 • Teuni M. Teuni M. graag gedaan. Zaterdag 6 Augustus 2016 om 16:30

2 tuiniers vinden dit leuk

 • Romy V. Romy V. Donderdag 4 Augustus 2016 om 12:11
 • Sofie M. Sofie M. Donderdag 4 Augustus 2016 om 16:52