MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Gerrit v.De "haworthia" heb ik kunnen splitsen, en in een kleine pot overzet. Ik neem aan dat ze de komende twee weken niet veel water moet geven? Ik ben benieuwd of de uitloper het goed uitkomt en een mooie vorm krijgt.

  Groet,
  Gerrit
  Zaterdag 6 Augustus 2016 om 09:12

4 reacties

 • Gerrit v. Gerrit v. Bij de rubriek "reacties" kan ik geen foto's mailen, ik heb de foto van de "haworthia" opnieuw bij in de rubriek "vragen" geplaatst. Zaterdag 6 Augustus 2016 om 09:27
 • Teuni M. Teuni M. Grond redelijk vochtig houden want de plantjes moeten nu wortels gaan ontwikkelen.Is de grond te droog dan lukt dit niet. Beetje op je gevoel afgaan want is de grond te nat dan gaan ze rotten.
  Dus vooral ook niet in de zon zetten.
  Succes.
  Zaterdag 6 Augustus 2016 om 09:49
 • Gerrit v. Gerrit v. Bedankt voor u mail. De planten stonden in de volle zon, zodat ze zoveel mogelijk zonlicht ontvangen, Na u bericht heb ik de potten op een andere plaatst gezet. (minder zon). Leuk om op deze website te lezen, vragen te mogen stellen en advies te kunnen ontvangen. Bedankt en me groet,
  Gerrit
  Zaterdag 6 Augustus 2016 om 18:48
 • Teuni M. Teuni M. Graag gedaan. Normaal gesproken kan een vetplant best veel zon hebben maar dan moet hij goed beworteld zijn en dat zijn uw stekken nog niet.
  In de zon zou er teveel vocht uit de plantjes verdampen wat nu nog niet aangevuld kan worden.
  Zaterdag 6 Augustus 2016 om 20:48

1 tuinier vindt dit leuk

 • Gerrit v. Gerrit v. Zaterdag 6 Augustus 2016 om 09:28