MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Emir O.

7 reacties

 • Roos T. Roos T. Bedoel je spinnen bestrijden,of met spinnen bestrijden zoals je schrijft.
  Spinnen zelf doen ook hun werk en ik zou er nooit iets aan doen..Kijk een naar hun prachtige web.Alles staat met elkaar in verband in de natuur.
  Donderdag 29 September 2016 om 09:34
 • Maarten W. Maarten W. Dit is de tijd van de spinnen in de tuin. Nu zie je een massa kruisspinnen, maar nog even geduld en ze zijn weer weg.

  En als je er toch iets aan gaat doen, zullen we zeer snel een post zien met de vraag hoe je vliegen en muggen kunnen bestrijden.
  Donderdag 29 September 2016 om 10:50
 • Tom M. Tom M. Een tuin is een gezellige en gezonde mengelmoes van struiken, bomen, planten, gras, groen, aarde, bodemleven, onkruid, insecten en allerlei beestjes... spinnen zijn er gelukkig ook een onderdeel van... onkruid niet gewenst? Mieren niet gewenst? Bijen niet gewenst? Spinnen niet gewenst...? Omspitten die handel en asfalt of beton gieten, probleem opgelost... :-) De natuur hangt mooi aaneen, en alles in de natuur g(h)eeft zijn nut....kringloop zoals we zeggen... Wij als mens zouden er ook een deel van moeten zijn, maar zijn nogal eens de storende factor in deze.... We mogen uiteraard enige zorg aan de tuin besteden, maar... leven en laten leven... Donderdag 29 September 2016 om 12:41
 • Grietje B. Grietje B. echt..... Donderdag 29 September 2016 om 13:28
 • Roos T. Roos T. Ja waarom niet,ze doen niemand kwaad.Wij vinden ze mischien eng om te zien,maar hebben hun nut.
  Donderdag 29 September 2016 om 14:35
 • Roos T. Roos T. Ik zet spinnen in huis ook buiten als ik ze zie ,vang ze op een papier dan in een beker en dan zet ik ze buiten bij het huis. Donderdag 29 September 2016 om 15:18
 • Grietje B. Grietje B. Me too @Roos Donderdag 29 September 2016 om 20:01