MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Conny R.Alhoewel het landschap in de Eifel schitterend was, kon ik de meeste duitsers niet betrappen op mooie tuinen! Daarintegen hadden ze vèèl met bloembakken!!! Schitterend!
  Zaterdag 1 Oktober 2016 om 09:15

4 reacties

 • Maarten W. Maarten W. Ik had hetzelfde deze zomer in Zwitserland, prachtig landschap en natuur maar geen tuinen. Wel mooie bloembakken met vooral geraniums. Maar waarom zou je een tuin nodig hebben als in je achtertuin de Matterhorn of iets dergelijks heb staan :) Dan moet je niets creëren maar gewoon je bergschoenen aantrekken. Zaterdag 1 Oktober 2016 om 13:27
 • Conny R. Conny R. helemaal mee eens!! Zondag 2 Oktober 2016 om 20:31
 • Tom M. Tom M. kan dat alleen maar beamen... :-) Zondag 2 Oktober 2016 om 22:55
 • Jeannette v. Jeannette v. De ondergrond zal daar ook debet aan zijn; veel bomen en struiken hebben meer wortelruimte nodig dan ze kunnen vinden op de rotsachtige bodem daar. Rotstuintjes kom je regelmatig tegen en coniferen, veel coniferen.

  Wat ook zal meespelen is dat men in Duitsland graag opgeruimde tuintjes ziet, ze houden nog erg van 'ordnung' ;-) Onze tuinen vol planten zien er in hun ogen niet altijd even netjes uit, om van natuurlijke tuinen maar niet te spreken.
  Toch begint dat ook langzaam te veranderen.
  Maandag 3 Oktober 2016 om 15:59

3 tuiniers vinden dit leuk