Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Claire R.

  • Claire R.Ik heb vroege en late frambozen staan . Mijn probleem is dat ik niet weet welke struiken de vroege of de late zijn. . Door de jaren heen zo door mekaar gegroeid en nieuwe scheuten gemaakt zodat ik nu niet meer weet wat wat is. Ik zou nu moeten snoeien , knip ik nu best alles een 10 cm boven de grond af? Graag jullie advies. Dank bij voorbaat .
    Zaterdag 18 Februari 2017 om 17:41

3 reacties

  • Sofie M. Sofie M. Is het snoeien van zowel vroege als late frambozen niet hetzelfde? Ik heb er ook vroege en late en knip ze altijd hetzelfde, tot een 10tal cm boven de grond
    Zaterdag 18 Februari 2017 om 20:38
  • Claire R. Claire R. Ik snoeide in het verleden de vroege kort na het oogsten en de late rond deze tijd . Ik kan verkeerd zijn maar dacht dat het zo moest . Maar ja , ik tuinier maar wat op het gevoel dus kan dus best verkeerd bezig zijn. In elk geval als het bij jou zo lukt durf ik ze nu dus allemaal snoeien . Merciekes voor de reactie .
    Zondag 19 Februari 2017 om 09:15
  • Sofie M. Sofie M. Bij mij lukt het in ieder geval wel zo.. hoop dus bij jou ook! :)
    Zondag 19 Februari 2017 om 12:18