Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Albert J.

6 reacties

  • Ingrid Z. Ingrid Z. Albert, waarom zou je 'verdelgen'? Ik verdelg nooit iets, al 30 jaar niet. Zolang je niet overmeesterd wordt door één of andere plaag zou ik van de verdelgingsmiddelen afblijven.
    Klimop is nogal makkelijk uit te trekken, gewoon met fikse ruk de halmen die je storen wegnemen en dat geregeld doen, is echt nauwelijks werk!
    Maandag 13 Maart 2017 om 12:40
  • Jeannette v. Jeannette v. Helemaal mee eens, Ingrid!
    Maandag 13 Maart 2017 om 12:50
  • Kiki B. Kiki B. Juist!!!
    Donderdag 16 Maart 2017 om 09:35
  • HWA M. HWA M. Bovendien is klimop een geweldige groenblijvende bodembedekker, het vormt een mooi gesloten dek en er komt geen "onkruid" meer doorheen. Elk jaar de strengen die de heesters inklimmen bij de grond afknippen, dan hou je klimop prima in toom (het kan geen kwaad, maar de heesters worden op den duur kaal aan de onderkant vanwege lichtgebrek).
    Vrijdag 17 Maart 2017 om 20:23
  • Dirk M. Dirk M. klimop heeft een nogal wasachtig blad. ik weet niet of er wel een middel is dat er op inwerkt. manueel knippen en trekken lijkt het meest aangewezen.
    Zaterdag 18 Maart 2017 om 20:42
  • Kiki B. Kiki B. Er zijn zeker middelen die op dat wasachtige blad inwerken, maar die zullen we niet noemen :-). Klimop is met haar bloesem een enorm nuttige plant voor o.a. bijen en hommels. Daar waar er teveel van is, is het makkelijk uit te trekken of te snoeien.
    Zondag 19 Maart 2017 om 00:14