MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Jarno v.

 • Jarno v.Beste tuinders,

  Ik wil graag wat planten toevoegen aan 'mijn tuin' maar ik kan ze niet vinden in het plantenbestand. Ik heb gezocht bij de bomen want het gaat om de Japanse sierkers als zuilboom (Prunus serrulata 'Amanogawa') en de Robinia pseudoacacia (Bolacacia).

  Kijk ik eroverheen of kan iemand mij vertellen waar ik ze kan vinden.

  Vriendelijke groet,

  Jarno van der Tuuk
  Vrijdag 7 April 2017 om 14:00

3 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Jarno, Ik ben (ook) vrij nieuw hier, en ik moet zeggen "het zoekmechanisme blinkt niet gelijk uit door duidelijkheid". Maar het werkt wel, als je eenmaal een weg gevonden hebt.
  Ik zou zo handelen: Tik niet de hele zoekterm in, maar bepaal wat het meest bepalend (uniek) is. In de eerste bv. Amanogawa. Begin dat in te geven rechtsboven. Er verschijnt evt. al wat resultaten in een 'zenuwachtig' snel verdwijnend kadertje. Even negeren, maar klik het ronde zoeksymbooltje aan. Er verschijnt een nieuw blad, met een viertal tab's bovenin. Kies die met planten! En in dit geval ook je zuilboom. Op het tabje onder het plaatje kan je gelijk toevoegen.
  Ook de andere (en nog 16.000) kan je zo vinden. Succes!
  Vrijdag 7 April 2017 om 14:26
 • Jeannette v. Jeannette v. https://www.mijntuin.org/plant...
  https://www.mijntuin.org/plant...

  Bij de zoekfunctie bovenin het scherm de naam invullen en op planten klikken, dan verschijnen er een aantal plantenfiches. daar kan je dan op het juiste fiche klikken.
  Vrijdag 7 April 2017 om 15:12
 • Jarno v. Jarno v. Dank voor de reacties! Vrijdag 7 April 2017 om 15:39