Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Ann V.Hallo tuinvrienden, iemand een voorstel voor een beplanting die langs een afsluitdrraad zou groeien en eventueel klimmen . Halfschaduw en eventueel groenblijvend in de winter. GRaag iets die bloeit maar die niet te wild of te breed komt ? Ik heb geen idee ! Jullie soms ????
    Zondag 9 April 2017 om 21:24

6 reacties

  • Johan L. Johan L. Sterjasmijn is een leuk idee :)
    Zondag 9 April 2017 om 21:37
  • Kiki B. Kiki B. Sterjasmijn heeft toch echt veel zon nodig en een beschutte plek. Niet volledig winterhard. Clematis en Kamperfoelie zou een mogelijkheid kunnen zijn.
    Zondag 9 April 2017 om 22:23
  • Riet B. Riet B. een klimhortensia kan ook en er is een roos die het ook doet op een niet zo zonnige plek ; rosa New Dawn, groenblijvend : een kleinbladige klimop, iedereen wil een grootbladige klimop omdat die sneller groeien maar die moet je verschillende keren per jaar snoeien, een kleinbladige klimop heeft aan 1 snoeibeurt per jaar genoeg, je hebt er alleen een beetje meer geduld voor nodig...
    Zondag 9 April 2017 om 22:32
  • Gitte L. Gitte L. Winterjasmijn ,is een pracht aan kleine gele bloemetjes van november tot eind maart ,na de bloei goed snoeien om hem inbedwang te houden .Tussen groene klimop staat hij ook prachtig.!
    Zondag 9 April 2017 om 22:35
  • Johan L. Johan L. Mijn sterjasmijn doet het goed in halfschaduw en is heel de winter groen
    Maandag 10 April 2017 om 04:06
  • Ann V. Ann V. Bedankt voor de info straks naar de winkel
    Maandag 10 April 2017 om 08:08