Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Jeannet A.In onze tuin komt heel veel groen op, zie foto. Wat is dit? Zijn dit leuke zaailingen of moet ik dit zo snel mogelijk weghalen? Alvast hartelijk bedankt!
    Donderdag 13 April 2017 om 10:51

5 reacties

  • Roos T. Roos T. Aan de kiemblaadjes kan je niet veel zien .
    Donderdag 13 April 2017 om 13:26
  • Jeannet A. Jeannet A. Dank je wel. Zou je het laten staan? Want ik wil gaan bemesten en dan voor de tijd het onkruid zoveel mogelijk weg hebben. Wat zou jij doen? Zou het van de akelei kunnen zijn? Maar dan is het wel veel.
    Donderdag 13 April 2017 om 17:46
  • Roos T. Roos T. Pot er een paar op en schoffel de rest weg
    dan weet je het als de plant zich verder ontwikkeld of het onkruid is .Zodra er meer blad komt kun je het misschien herkennen.
    Donderdag 13 April 2017 om 20:19
  • Jeannet A. Jeannet A. Goed idee! Dank je wel. Dat ga ik doen. En dan vanmiddag schoffelen en kan ik bemesten. Bedankt!
    Vrijdag 14 April 2017 om 07:17
  • Jeannet A. Jeannet A. Het was dus veel akelei, maar ook rode zonnehoeden en stokrozen. En nog wat onbekende onkruiddingetjes. Ik had nog niet alles weggeschoffeld en dat is nu fijn. Nu kan ik veel beter selecteren wat ik houden wil.
    Maandag 15 Mei 2017 om 09:27