MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Jozef J.

  • Jozef J.We organiseren onze 10de plantenbeurs op 13 mei. Om deze speciale editie in de kijker te plaatsen hebben we voor iemand van eigen bodem gekozen om samen met het gemeentebestuur onze beurs om 10.00 uur met de nodige humor te openen. We zijn dan ook zeer blij dat Luc Caals en schepen Luc Monsieurs zich hiervoor willen vrijmaken om een ludiek woordje te plaatsen.

    Onze beurs heeft plaats in het GC ‘t Gasthuis Turnhoutsebaan 199 te Wijnegem (de baan van het Shopping-Center naar het centrum van Wijnegem). De beurs is geopend voor de bezoekers van 10 tot 15 uur.

    De inkom is gratis.
    Heel wat standhouders zullen hun liefhebbersplanten aanbieden aan democratische prijzen. Bij bezoeken aan liefhebbers van planten, merken we dat de hobby niet stopt bij het kweken, maar dat er ook andere curiosa met afbeeldingen van planten verzameld worden. Dit aspect van onze hobby wordt zeker ook in de kijker gezet. Daarom zullen enkele creatieve liefhebbers aantonen dat ook cactussen meer zijn dan lastige en prikkende planten. Daarnaast hebben we het aanbod uitgebreid met bonsai, vleesetende planten en tropische planten.
    Woensdag 3 Mei 2017 om 23:47

1 tuinier vindt dit leuk

  • Renilde Renilde Donderdag 4 Mei 2017 om 00:25