Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Lonneke V.

6 reacties

  • Roos T. Roos T. Winde een vreselijk onkruid.ik zou ze met verdunde Roundup met kwastje insmeren.Hoop dat het nog niet te erg is.
    Maandag 26 Juni 2017 om 20:38
  • Teuni M. Teuni M. Round up zou verboden moeten zijn. Het tast zelfs de kwaliteit van het grondwater, dus uiteindelijk ons drinkwater aan.Ook ik heb winde in m'n beukenhaag. Het kan dus niet uitgegraven worden, maar ik haal zoveel en zo vaak mogelijk de bovengrondse delen van de winde weg. Uiteindelijk zou de plant uitgeput moeten raken. Sterkte.
    Maandag 26 Juni 2017 om 22:39
  • Roos T. Roos T. Winde verplaats zich met wortels ondergronds,moeilijk om dat gevecht te winnen,maar probeer het.
    Dinsdag 27 Juni 2017 om 16:04
  • Teuni M. Teuni M. Dat is bekend.
    Op andere plekken in mijn tuin graaf ik het dan ook uit. Gelukkig heeft het witte herkenbare wortels.
    Maar round up gebruiken brengt schade toe aan het milieu.
    Dinsdag 27 Juni 2017 om 16:08
  • Roos T. Roos T. Ik breng het verdund met kwastje aan op het blad .Niets doen zal maken dat winde zich verspreid door de tuin.Ik heb nog beetje staan ,speciaal om winde te bestrijden .Allang niet meer nodig gehad gelukkig.
    Dinsdag 27 Juni 2017 om 16:48
  • Kiki B. Kiki B. Ben het met T. Maring eens. Beter winde in je tuin dan vergiftigd grondwater. Via het bestrijken van het blad komt het gif in de wortel en uiteindelijk in ons drinkwater. Lees CNN vandaag eens over de zaak die (wederom) tegen Monsanto is aangespannen ivm link tussen glyfosaat en kanker...
    Dinsdag 27 Juni 2017 om 21:15