Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

11 reacties

  • Jeannette v. Jeannette v. Hoi Roos, het gaat in ieder geval een stuk beter, maar ik ben er nog niet. Maar dat komt wel weer goed op den duur. Dank je voor je belangstelling :-)
    Dinsdag 11 Juli 2017 om 17:49
  • Roos T. Roos T. Ja ik hoop dat je snel weer de oude bent en sterke.
    Dinsdag 11 Juli 2017 om 18:11
  • Roos T. Roos T. Sterkte maar je begreep al dat het een foutje was.
    Dinsdag 11 Juli 2017 om 19:46
  • Marjet H. Marjet H. Even iets anders dan de gezondheid van Roos, ik dacht dat dit een tuin/plantensite was, maar dit terzijde. Ik heb een Spaanse Margriet, in pot gekocht, hij zit vol met wortels in de pot. Ik kan m denk ik beter in de volle grond zetten, zo heeft hij haast geen aarde, dus geen voedsel..
    Maandag 17 Juli 2017 om 07:33
  • Roos T. Roos T. Dat lijkt me een goed idee Marjet.Ik zette ze altijd in de volle grond en ze worden dan veel groter.
    Overigens dat ik even informeerde naar Jeanette ,s gezondheid is omdat ik geen prive adres heb Zoals je weet is Jeanette iemand die veel kennis heeft en vaak antwoord op vragen.Ik heb ook als mens belangstelling voor een mede gebruiker van dit forum.Jammer dat jij je daar aan stoort.
    Maandag 17 Juli 2017 om 08:36
  • Marjet H. Marjet H. Beste Roos, ik stoor me er niet aan, maar het verbaasde me gewoonweg, vraag dan gewoon haar mailadres daar deze site duidelijk voor het welzijn van planten is en dat de boel niet door elkaar gaat lopen... Dank je verder ik zal de Spaanse Margriet in de open grond zetten...
    Maandag 17 Juli 2017 om 09:36
  • Roos T. Roos T. Het ging dus niet om mijn gezondheid zoals je eerder vermelde.Haar prive adres vragen lijkt me ongepast.
    Maandag 17 Juli 2017 om 11:29
  • Marjet H. Marjet H. Duidelijk, Roos, ik krijg steeds hetzelfde bericht van jou via de mail, dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik ga zo de Spaanse Margriet in de volle grond zetten...
    Maandag 17 Juli 2017 om 11:45
  • Roos T. Roos T. Marjet wat vreemd want ik heb jouw mailadres niet,maar mischien doet Mijn tuin org dat.Mijn mail adres heb ik wel doorgegeven maar dat schijnt niet te lukken,mischien omdat het een Hotmail adres is.
    Maandag 17 Juli 2017 om 15:54
  • Kiki B. Kiki B. Berichten komen wel vaker dubbel in de mailbox, heeft te maken met de site die af en toe te traag reageert als je op de verzendknop drukt. Verder tonen we hier wel vaker even belangstelling wanneer een van ons echt ziek is, gelukkig maar.
    Donderdag 20 Juli 2017 om 17:34
  • Roos T. Roos T. Zo denk ik er ook over Kiki.De vragen komen ook aan bod . Jeanette is een heel aardige vrouw die altijd met antwoorden klaar staat en ik vind belangstelling gewoon menselijk ook op een planten site waar we al jaren kontakt hebben.
    Donderdag 20 Juli 2017 om 18:25