Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Jurgen B.

  • Jurgen B.Sinds vorig jaar heb ik salvia nemorosa ( zowel de alba als de mainacht ) . Als ik daar foto's van zie , zie ik mooie rechtopstaande planten met de paarse of witte bloemen die ook mooi rechtop staan . Nu bij zijn dit enorm lange stengels die op de grond liggen . Dit is helemaal niet mooi, het geeft zelfs een slordige indruk en het is helemaal niet wat ik ervan had verwacht . Heeft er iemand een idee hoe dit komt en hoe ik dit kan voorkomen ?

    Een beginner
    Woensdag 12 Juli 2017 om 20:31

4 reacties

  • Riet B. Riet B. je kan ze snoeien als ze ongeveer half zo lang zijn als ze moeten worden, dan krijg je meer bloei en stevigere planten, dit kan met veel planten, ze worden dan wel niet zo hoog, ook kan je de planten steunen met rijshout(dunne stevige takjes met zijtakjes , als je struiken snoeit in het voorjaar haal je daar je voorraad rijshout ,die je in de grond steekt en er is ook steunmateriaal te koop in plastiek en metaal
    Woensdag 12 Juli 2017 om 20:41
  • Jurgen B. Jurgen B. Je moet deze dus in het voorjaar terugsnoeien ?,
    Woensdag 12 Juli 2017 om 20:56
  • Riet B. Riet B. ja je moet ze in het voorjaar terugsnoeien
    Woensdag 12 Juli 2017 om 22:21
  • Jurgen B. Jurgen B. Bedankt voor de info dames .
    Donderdag 13 Juli 2017 om 09:27