Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Brecht M.Iemand goede ideeën voor deze grote bloembak opnieuw op te vullen? Ik had gedacht aan een krentenboom in struikvorm of een zilverberk in struikvorm, beverboom, sierappel in struikvorm, koekjesboom, Sambucus Nigra, ...? Ik heb geen idee of dit planten zijn die in een pot kunnen gehouden worden. Of zou ik gaan voor eenjarigen en elk seizoen veranderen?
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 11:58

5 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Wat dacht je van nandina of ' hemelse bamboe' .die verdraagt zelfs snoei als hij te groot wordt( heb dat met die van mij al twee keer gedaan en lukt perfect. Is ook wintergroen, dus meegenomen!
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 12:33
  • Riet B. Riet B. Mooie kleurrijke een-jarigen zou ook mooi staan , in de herfst kan je de pot dan vullen met kleine viooltjes, die zijn winterhard, als je in de hoogte wil dan denk ik bamboe of hoog siergras.
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 20:12
  • Brecht M. Brecht M. Deze selectie is het geworden: Cornus alba 'Kesselringii', Eragrostis spectabilis (Liefdesgras) en Echinacea purpurea (Zonnehoed). De bladeren van het gras zouden in de herfst rood worden evenals de bladeren van de struik. Als de bladeren afvallen blijven de mooie rode takken over met het gedroogde gras
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 21:29
  • Erol A. Erol A. (Sier)appel kan prima in een pot, ik heb zelf druiven, kersen en blauwe bessen op pot. doen het prima.
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 21:31
  • Erol A. Erol A. Een mooie stokroos staat ook altijd leuk :-)
    Zaterdag 5 Augustus 2017 om 21:32