MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Piet S.

 • Piet S.weet iemand van mijn tuinvrienden waar ik het product "MYCHORIZZA"(helpen rozen e.a sneller wortels aanmaken) kan kopen,en heeft iemand het al gebruikt.
  Met dank
  piet
  Woensdag 23 Augustus 2017 om 09:39

4 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Niet een specifiek (eind) product, maar meer info over een en ander kan je hier vinden. Zo te zien alleen voor de professional, maar wellicht kan DCM je verder helpen.
  https://dcm-info.be/nl/pro/adv...
  Ook andere producenten (vb. EcoStyle) claimen het gebruik van deze schimmel in hun producten.
  Woensdag 23 Augustus 2017 om 10:05
 • Roos T. Roos T. Ik koop het ais ik rozen koop en gebruik het altijd als ik der ozen plant,vooral als je plant op plaats waar al jaren rozen gestaan hebben is het nodig.Vroeger moest je de grond dan vervangen is dan niet meer nodig. Woensdag 23 Augustus 2017 om 21:28
 • Piet S. Piet S. Bedankt voor uw berichtjes, en die zijn altijd waardevol ..Ook voor mij gaat het om rozen, waar er al gestaan hebben.
  Onlangs waren wij aan het fietsen in Nederbland, en kwamen voorbij een fantastische rozenkwekerij, Wij er binnen en de vraag gesteld.....graag rozen planten waar er al gestaan hebben...Antw: .Afrikaantjes (tagetes) zetten, en pas volgend jaar terug rozen....Mychorizza is te verkrijgen online bij verschillende tuinshops. Morgen bel ik ook wel naar DCM...
  Woensdag 23 Augustus 2017 om 21:45
 • Kiki B. Kiki B. typefoutje, moet mycorrhiza zijn. Donderdag 24 Augustus 2017 om 09:30