Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Bertrand D.Suzanne aan den draad
    Op de plaats langs de afsluiting met de buren waar nu een rij pompoenen staat, stond verleden jaar nog een haag van verwilderde struiken. Om de lege plaats enig zins op te vullen heb ik langs de draad eens 'Suzanne met de mooie ogen' gezaaid. In afwachting dat de nieuwe haag wat hoger staat. Ik vind ondanks de grote droogte in het voorjaar het resultaat nog meevallen. De pompoenen is wat anders. Veel bla, bla, bladeren en weinig pompoen.
    Zaterdag 26 Augustus 2017 om 19:27

3 reacties

  • Maaike Maaike Wat een leuk idee! Ik wil ook nog eens een dergelijke plant in mijn tuin, maar deze zijn niet winterhard toch? Het liefste heb ik alleen maar vaste planten in de tuin. Ik ben benieuwd naar je ervaringen...een super mooie plant en als ie de winter doorkomt zeker een toegevoegde waarde voor de tuin. En anders nu gewoon extra van genieten :-)
    Woensdag 30 Augustus 2017 om 06:40
  • Bertrand D. Bertrand D. Deze plant wordt meestal verkocht in pot als terrasplant en is niet winterhand. Je kan ze ook zelf zaaien. Ik heb ze gebruikt om een lege plek op te vullen. Er staat daar reeds een haag geplant, "Ilex crenata" maar dat groeit niet zo snel.
    Donderdag 31 Augustus 2017 om 10:24
  • Paula V. Paula V. Had hetzelfde voor met pompoenen half augustus maar nu zijn er wel vruchten aan ,dus met wat geduld en veel vocht van de regen toch nog resultaat .Hopelijk bij u nu ook pompoenen!
    Vrijdag 15 September 2017 om 16:17

6 tuiniers vinden dit leuk