Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • stefan l.Er werd mij vandaag in een tuinwinkel aangeraden om Floranid permanent als voeding tussen mijn planten te smijten. De verkoper raad dit aan omdat de stikstof traag afgegeven wordt en het kalium gehalte vrij hoog is om mooie bloemen te krijgen. hij vertelt dat je dit kan gebruiken voor zowat alle planten, met uitzondering van de planten die arme grond prefereren Wat mij echter aan dit product een beetje stoort, is dat het synthetisch is Graag jullie mening en/of ervaring
    Maandag 18 September 2017 om 16:30

4 reacties

  • Roos T. Roos T. Ik kies voor organisch omdat het beter is voor mijn bodemleven.Wel een NPK samengestelde organische mest plus magnesium.
    Maandag 18 September 2017 om 17:05
  • Roos T. Roos T. Bovendien is floranid meer geschikt voor gazon.Ik heb het wel eens gebruikt in het verleden.
    Maandag 18 September 2017 om 17:12
  • stefan l. stefan l. Ik zou ook eerder voor organisch gaan maar de stikstof wordt bij dit product blijkbaar heel traag afgegeven, geen uitspoeling, waardoor het bodemleven gestimuleerd wordt Is dat zo? of zijn dat verkooppraatjes?
    Maandag 18 September 2017 om 17:26
  • Roos T. Roos T. Ik denk het laatste.organische mest wordt ook traag omgezet.

    Maandag 18 September 2017 om 17:34