Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

6 reacties

  • Isilinye M. Isilinye M. Klimmende winde (Ipomoea) denk ik
    Maandag 30 Oktober 2017 om 12:10
  • Roos T. Roos T. Onkruid Carlijn ,diep weghalen.
    Maandag 30 Oktober 2017 om 15:18
  • Isilinye M. Isilinye M. Als het klimmende winde is, is het geen onkruid. Het is sowieso geen haagwinde (dat is het vreselijke onkruid). Of welk onkruid is het volgens Roos Terwan?
    Maandag 30 Oktober 2017 om 16:49
  • Roos T. Roos T. Ik dacht aan winde maar jij kan gelijk hebben,maar dan heeft Carlijn hem gezaaid.Ik zal het haar vragen.Ken haar persoonlijk.
    Maandag 30 Oktober 2017 om 18:16
  • C. K. C. K. Mensen ik zal wel wat gezaaid hebben :-). Maar geen idee dat dit erbij zat. Dan is het lang geleden en is het alsnog gekiemd. Leuk. En Roos, geen paniek, het is in de 'straat tuintjes' in den bosch, dus erg uit de hand lioen zal het niet tussen al die stoeptegels en de arme grond ;-). Bedankt voor het reageren allemaal. Laat ik het lekker staan om er nog even van te genieten.
    Maandag 30 Oktober 2017 om 18:59
  • Roos T. Roos T. Ik dacht aan de onkruid winde en dat is dit niet.Zal wel eenjarig zijn en geniet er dus maar lekker van.Spring snel weer even binnen als je hier bent.
    Maandag 30 Oktober 2017 om 20:36