Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Viviane K.Dacht steeds dat dit schadelijk was en verwijderde de vieze takken?! Zijn dit dan nuttige toekomstige lieveheersbeestjes die daar nodig zijn of toch een plaag??
    Woensdag 1 November 2017 om 10:38

6 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Lieveheerbeestjes zal je zeker nodig hebben , liefst een heel leger,want je hebt bladluizen in overvloed :-). Mss toch ook maar bruine zeep sproeien want ik vrees dat de lieveheerbeestjes de overmacht niet gaan aankunnen
    Woensdag 1 November 2017 om 11:14
  • Jeannette v. Jeannette v. Spuiten doe ik eigenlijk nooit bij luizen. Ik trek een handschoen aan en wrijf ze eraf/knijp ze dood als het er veel zijn. Daarna het blad even afspoelen met water en klaar. Meestal laat ik er een paar voor het lieveheersbeestje zitten, die kunnen zich nu nog even het buikje rond eten voordat ze de winterschuilplaats opzoeken.

    Bovendien, het blad zal binnenkort vallen dus zijn de luizen eigenlijk geen probleem.
    Woensdag 1 November 2017 om 12:09
  • Roos T. Roos T. De lieveheersbeestje komen op de luizen af waar het blad vol mee zit.Dus zou het blad verwijderen nu en spaar de nuttige lieveheersbeestjes.dus schade.
    Woensdag 1 November 2017 om 13:00
  • Viviane K. Viviane K. Bedankt, weg met die troep dus en wat ik kan sparen wrijf ik er ook af hoor! ;-)
    Woensdag 1 November 2017 om 16:36
  • Viviane K. Viviane K. Deze foto niet van mijn tuin, wel herkenbaar en was niet zeker of ik nu een boel larven had verwijderd of wel degelijk schadelijk ongedierte! Als ik dat lief beestje zie zet ik dat altijd daar waar voordien een probleem was. Bedankt hoor! ;-)
    Woensdag 1 November 2017 om 16:41
  • Roos T. Roos T. Graag gedaan Viiane.
    Zondag 5 November 2017 om 18:08

1 tuinier vindt dit leuk

  • Els G. Els G. Vrijdag 3 November 2017 om 18:14