Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Jamila S.Achter in de border heb ik onder andere een strook pluimhortensias limelight, met daarvoor een strook pioenrozen sarah bernhard. Beide worden verondersteld een hoogte van +/- 1 meter te bereiken. Tussen de pioenrozen Heb ik ook tulpen geplant. Heb nog 60 alliumbollen purple sensation die ik tussen de pioenrozen (hoogte +/- 90cm) wil planten. Ik twijfel nog ivm dezelfde bloeiperiode en hoogte. Graag advies. Alvast bedankt.
    Donderdag 30 November 2017 om 12:29

6 reacties

  • Jamila S. Jamila S. Foto van de border
    Donderdag 30 November 2017 om 12:29
  • Roos T. Roos T. Pioenen zijn mooi maar bloeien heel kort en alleen de bloem wordt hoog niet de het groen.Duurt ook heel wat jaren voor ze uit groeien tot een flinke plant `De mijne heb ik al 15 jaar en hebben hooguit 9 bloemen. .Ook aliums bloeien maar even en dan heb je later in de zomer nog de pluim Hortensia,s.Hoe diep isn je border?Wat voor grond heb je.
    Donderdag 30 November 2017 om 18:42
  • Jamila S. Jamila S. Hoi Roos de border is ongeveer 150 cm diep. Achter de limelights heb ik ook 3 vlinderstruiken, 4 seringen superba, 1 magnolia soulangea, 2 magnolia stellata's. De grond is veen kleigrond. De pioenrozen betreft 20 wortelstokken die ik dit jaar voor het eerst heb geplant, heb dus geen flauw idee wat ik kan verwachten volgend jaar.
    Donderdag 30 November 2017 om 19:49
  • Jamila S. Jamila S. @Roos als het groen van de pioenrozen niet zo hoog wordt, Is dat ideaal, dan komen de Alliums mooi tot hun recht.
    Donderdag 30 November 2017 om 19:56
  • Roos T. Roos T. Heerlijk weer zo,n nieuwe aanplant.Genieten maar dit voorjaar Jamilla.
    Vrijdag 1 December 2017 om 21:04
  • Jamila S. Jamila S. Dat genieten ga ik zeker doen. Ben nu al dagelijks de borders aan het langs lopen om te zien hoe het er bij staat en te mijmeren over hoe het er bij zal staan volgend jaar.
    Zaterdag 2 December 2017 om 08:00